Zijn er ontvangers die werken zonder een schotelantenne?

Bram Hendriks

Ja en nee. Het antwoord is nee, maar ik kan uitleggen waarom. Naar mijn mening u uw schotelantenne gebruiken zonder iets te doen met de ontvanger, alleen maar omdat het niet hoeft te worden aangesloten op de ontvanger. Met andere woorden, het hoeft niet binnen gemonteerd te worden. Dus ik moet zeggen dat het niet zo gemakkelijk is. De meeste van de tijd mensen weten niet dat er ontvanger zonder een schotelantenne. Ze dachten dat het een televisie-ontvanger was, omdat ze het logo op de voor- en achterkant van de doos kunnen vinden. In de meeste gevallen mensen hebben de ontvanger gebruikt zonder de schotelantenne en nog steeds kregen ze niet de juiste resultaten vanwege hun schotelantenne ontvanger.

Ik heb een aantal oplossingen gevonden en ik heb er ook een artikel over gepubliceerd.

In dit artikel zal ik u laten zien wat ik de laatste tijd heb gedaan. Das ist schon eindrücklich, im Vergleich mit Utp Kabel Volgorde Het eerste wat ik doe is om een kijkje te nemen op een lijst van antenne voor schotelantenne en tv. Ik heb gekeken op verschillende plaatsen online en het blijkt dat er een aantal antennes op de markt en ze zijn allemaal verschillend. Ik heb ze niet gevonden in alle verschillende categorieën en ik probeer te vinden welke goed zijn, als er zoiets bestaat. Als voorbeeld zal ik u een foto laten zien van een televisieantenne die ik op de lijst heb staan. Dit is een 4-kanaals antenne, het is geen perfecte antenne, maar het is goed genoeg om fatsoenlijk signaal te krijgen en om een goed signaal te krijgen in vele delen van Nederland. Het beeld laat zien hoe het eruit ziet. Het diagram is aan de rechterkant en de details aan de linkerkant.

Dus besloot ik om een compleet diagram samen te stellen met alle belangrijke onderdelen van deze antenne: 1. Wat voor soort antenne? 2. De onderdelen op de foto. 3. Folglich ist es definitiv sinnvoller als Fohn Op Accu. De onderdelen die zijn verkocht en vervangen. 4. Wat kan de reden zijn als de ontvanger plotseling geen signaal laat zien? Dit diagram is bedoeld voor alle soorten antennes die te koop worden aangeboden. Dies mag wirklich erwähnenswert sein, vergleicht man es mit schotelantenne. 5. In de foto: Het eerste deel is degene die het meest voorkomt. Dit is het ding dat je aansluit op de antenne (dit moet altijd een platte plaat). U ook een kabel tussen de twee delen. 6. Het tweede deel is wat je de 'coupler' noemen. De 'coupler' is een onderdeel dat de twee stukken verbindt en een 'koppelingspaal' wordt genoemd. De koppeling is meestal gemaakt van koper. 7. Het laatste deel is de coaxiale kabel. Dit is de kabel die van de schotelantenne en de kabel naar de satelliet gaat. 8. De 'koppelingspaal' is een metalen onderdeel dat in de schotel gaat en de 'koppelingspaal' wordt genoemd. Het wordt op zijn plaats gehouden door schroeven. Er zijn verschillende soorten koppelingen. Degene die ik gebruik heet een 'Kurhuijk' of 'Kurhuikte' koppeling.