Waar moet ik bij het kopen van satellietschotels en televisie op letten?

Bram Hendriks

Koop geen schotelantennes en tv als je niet wilt dat een schotel in de eerste plaats. In dat geval zal het een verspilde investering zijn. En, hetzelfde geldt voor een TV, die alleen kan een goede investering als je het niet nodig hebt.

Het is alleen omdat ik graag op zoek naar de beste antenne die ik kan vinden dat ik tijd doorbrengen op de zolder of in de achterkant van de keuken, waar ik een zeer kleine keuken ruimte, een zeer lage muur. Om deze reden heb ik altijd een grote radio, die in dit huis is een Ampeg, om te kunnen muziek en films af te spelen van buitenaf. Ik koop niets met meer dan 50 watt. Ik geef de voorkeur aan een tv met dezelfde kracht als een radio. Op deze manier kan ik naar muziek luisteren op een radio zonder me zorgen te maken over de kracht die wordt onderbroken door mijn gerecht. Als Folge ist es offensichtlich hilfreicher als Draadloze Deurbel Kopen. De reden dat ik gebruik maken van de Ampeg is de prijs. Im Gegensatz zu schotelantenne ist es ergo spürbar hilfreicher. De Ampeg kost € 35, maar als ik een TV met een maximum vermogen van ongeveer 90 watt is het erg duur, en ik hoef me geen zorgen te maken over de TV. De Ampeg is een zeer goede radio wanneer het goed is ingesteld. Ik stel graag het muziekvolume in zodat ik de radio kan horen. Ik wil ook graag naar de muziek op mijn laptop kunnen luisteren als dat nodig is. Ik hou ook van de mogelijkheid om de TV te bedienen met mijn laptop. Ik gebruik een USB-kabel voor de TV. Ik denk dat het mogelijk moet zijn om een tv aan te sluiten op een computer met behulp van een adapter. Ik kon ook mijn laptop aansluiten op mijn tv en gebruik maken van een HDMI-kabel.

Het probleem is dat de Ampeg een zeer laag stroomverbruik heeft. Het moet worden aangedreven door 12V. Het vereist ook een constante 12V-voeding (12VDC) van de voedingsadapter. Dit is meestal genoeg voor de kleine tv, maar voor de grote tv moet worden 12VDC om te voorkomen dat de TV oververhitting en de macht van de antennes. Er is ook een 12VDC kabel met USB voedingsadapter beschikbaar.

Hoe ik het ontwerp kan verbeteren

De kabel is een USB mini-B kabel met een USB Type-A poort. De adapter kan worden gevoed door de 12V-voeding.

Ik ontwierp een nieuwe kabel met de 12V kabel in het achterhoofd. In plaats van de USB Type-A connector op de kabel heeft het een USB-connector op de adapter. Dit zou moeten werken zoals het zou moeten met elke USB Type-A-kabel die u kopen. Deze kabel heet de "HDMI USB Type A naar USB Type-A kabel". Ik heb geen kabel zonder USB Type-A op het einde. Dit komt omdat USB Type-A ook wordt gebruikt in digitale camera's. Als u de adapter op de tv wilt aansluiten, moet u een USB Type-A aansluiten op USB Type-A converter.