Terwijl ik test

Bram Hendriks

We zijn nu lid van een alliantie van schotelantenne testers die we noemen de Satellite Dish Network Test Alliance.

We hebben een klein team dat in staat is om deze tests uit te voeren en hun eigen tests te schrijven. In feite is deze blog is een uitbreiding van deze inspanning en een test voor onze alliantie leden. We hebben verschillende configuraties, protocollen en softwaretools getest om de beste methode te bepalen om de meest grondige tests van satellietschotels op de markt te doen. Als je vragen hebt over de beste manier om de tests te doen of meer wilt weten over de alliantie, bekijk dan deze blogpost Dit is een geweldig project om een aantal redenen bij betrokken te zijn. Ten eerste is het een echt gemeenschapsproject en zal het veel gegevens genereren. Ten tweede is dit project gericht op het bieden van een beter begrip van de producten en diensten die schotelantennetesters testen. We proberen uit te zoeken wat er mis gaat met bepaalde satellieten en hoe we ze kunnen oplossen.

Je weet wel, de merken die veel data hebben en het niet willen onthullen. Dus ik heb besloten om deze blog te schrijven in een open en transparante manier om die redenen. Ik zal deze blog eenvoudig te houden. Ik ga je geen foto's laten zien. Je me gemakkelijk vinden op Google en Twitter. Volg me gerust op Instagram, Pinterest of Google . En als je een vraag hebt, vraag het me dan op twitter. En natuurlijk voel je vrij om de opmerkingen sectie te gebruiken om uw opmerkingen te delen. Als u dit artikel voor een commercieel doel gebruikt en niet wenst dat ik het op deze blog gebruik, neem dan contact met mij op. Bedankt!

De schotelantenne heeft een grote diameter van ongeveer 40cm (16in). Het is een dubbele ommuurde reflector.

In termen van efficiëntie, dit gerecht heeft 2.000 uur van de werking per jaar, en een maximaal energieverbruik van 0,8 kWh / uur. De capaciteit van de schotelantenne is 3Gbps.

In eerste instantie kun je je afvragen hoe we kunnen weten wat het beste is voor uw huis. Immers, wat heb je te verliezen, toch? We weten immers dat we uw eerste keuze zijn om het juiste gerecht voor uw kamer te krijgen. We zijn in de tv-bouwsector sinds 1998 en we weten wat maakt onze klanten gelukkig. Dus hier is een beetje primer over satellieten, en waarom je zou kunnen kiezen om te gaan met een satelliet, in plaats van een traditionele tv.

Wat zijn satellietschotels en tv? Satellieten en tv worden beide satellietschotels genoemd. Ze hebben een schotel antenne, die eruit ziet als een grote, zwarte doos. U plaatst een schotelantenne op een muur, plafond, enz. U sluit de schotelantenne aan op de tv, zodat deze signalen van de tv ontvangt. Jouw huis is de tv. Je hebt de muren, het plafond, enz. Je blijft achter met een ontvanger antenne. De ontvanger antenne is een doosje bevestigd aan uw muur of plafond.

We hebben ook de volgende methode gebruikt om satellietschotels te evalueren voor de afgelopen 15 jaar als onderdeel van ons evaluatieproces: We zullen testen of een schotel een niet-meetbare variabele heeft.

We zullen objectief kijken of een schotelantenne of tv een onbekende of niet-meetbare variabele heeft, en we zullen deze informatie gebruiken om een gedetailleerd, kwantificeerbaar wetenschappelijk artikel te schrijven. Ik zal ook na de resultaten van de test, zodat mensen kunnen de schotel in kwestie te vergelijken met anderen. We willen ervoor zorgen dat mensen begrijpen dat de resultaten van deze test slechts een ruwe indicatie zijn van de gezondheid en betrouwbaarheid van een gerecht. We willen voorkomen dat mensen in een slechte situatie komen door te suggereren dat ze jarenlang hetzelfde gerecht gebruiken totdat de "echte" eindelijk langskomt. Ik hoop dat u onze test nuttig vindt. We willen er ook op wijzen dat als je de test zelf doet, je het misschien ook nuttig vindt! We staan open voor de mogelijkheid dat u vindt dat onze test ook nuttig is.