Hoe werken satellietschotels en tv?

Bram Hendriks

door de schotelantenne of de TV! Toen ik 14 jaar oud was besloot ik om in it te gaan voor de kost. Damit ist es definitiv stärker als Philips Blu Ray Speler 4k. Ik wist niets over internet dus het kostte me een lange tijd om een website die informatie over wat satellieten waren en hoe ze werkten had te vinden. Een vriend vertelde me over een website genaamd "satellites.coop" dat veel informatie over schotelantennes heeft. Das unterscheidet diesen Artikel von sonstigen Artikeln wie Trust Primo Powerbank 13000. Zo vond ik de blog Schotelanten Nevergelijk Centraal en begon ik te schrijven over schotelantennes en televisie. Sinds de lancering van de eerste satelliet Dish 4 in 1995, zijn mensen gefascineerd door deze nieuwe technologie. Mensen zijn niet alleen geïnteresseerd over de grootte van de gerechten, maar ook hun vermogen om te worden gebruikt op veel verschillende manieren. Velen van hen hebben hun eigen antenneschotels gebouwd met behulp van doe-het-zelfonderdelen. We weten allemaal over tv-antennes in de kelder, maar hoe zit het met de antennes die gaan in uw huis? Als u een nieuwe antenne van TV nodig hebt, zijn er heel wat manieren om één te krijgen maar het vereist gewoonlijk wat creativiteit. Dus dit is mijn blog over antennes en tv. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het bezoeken en lezen van de blogs, dus voel je vrij om je ideeën met mij te delen of laat me weten van eventuele problemen die je kan hebben!

Ik heb een nieuw artikel voor u gemaakt, om u alle details te geven over hoe u een antenne van TV maken. Das unterscheidet diesen Artikel stark von anderen Artikeln wie bspw. schotelantenne vergelijk. Het is niet echt een video tutorial, maar het is zeer vergelijkbaar in structuur aan een, dus het is gemakkelijk te volgen. In dit artikel zal ik proberen om u te leren hoe je een tv-antenne te bouwen met behulp van de volgende:

Een kleine metalen plaat (of ander materiaal naar keuze) die kan worden gebogen of bevestigd aan een vaste ondersteuning. Een antenne met een tv-antenne connector (een kort stukje flexibel metaal dat een platte, ronde en platte gevormde vrouwelijke connector aan het uiteinde heeft) die de antenne op uw tv zal aansluiten. De connector moet aan de andere kant van de televisie worden geplaatst. Ik raad aan om het tussen de horizontale en verticale metalen delen (het horizontale metalen deel wordt gebruikt om de connector te positioneren op de TV).

Een tv-afstandsbediening. De afstandsbediening is het enige dat je nodig hebt om de antenne te bedienen in deze DIY tutorial, u gewoon op een knop op de afstandsbediening.