Contact

Bram Hendriks

Contact Form

Ik ben altijd blij om mensen te antwoorden, en in het bijzonder, aan mensen met een vraag. En stuur alsjeblieft een mail.

Ik ben blij om satellietschotels te bespreken met iedereen die op zoek is naar antwoorden.

In deze blog heb ik veel vrije ruimte op mijn blog, en ik ben in staat om het gratis te gebruiken. Ik verwacht niet dat je me ervoor betaalt, ik ben blij om mijn ervaringen, meningen en ideeën te delen. Mijn blog dient ook als een bron voor iedereen die meer wil weten over de technologie van satellietschotels en satellietantennes. Deze blog gaat over dingen die ik heb meegemaakt in de afgelopen jaren als een schotelantenne ontwikkelaar, zoals: schotelantenne bouw en installatie, schotelantennes en hun verschillende soorten en hun prestaties, schotelantenne software, schotelantenne ontwerp, schotelantenne operaties, en schotelantennes en hoe ze kunnen worden samengesteld en gebruikt.

Altijd, altijd, altijd gebruik maken van google translate! Ik ben Nederlands, maar je krijgt ook hulp met Nederlands van Google en van vele andere Nederlandse websites. Je hoeft me niet te vragen om te vertalen. Maar ik zal mijn best doen, en als ik niet kan vertalen, neem ik zo snel mogelijk terug. Deze blog heeft maar één doel: je leven makkelijker maken. Dus als er iets is wat je toevoegen of mij vragen om te verduidelijken, aarzel dan niet om me te vertellen. Ik zal proberen om al uw vragen te beantwoorden, zo snel mogelijk. Maar in geval van twijfel, gewoon vragen, het zal slechts 1-2 uur duren en ik zal hier zijn om te helpen!

Een paar dagen geleden vond ik een artikel over waar Nederlanders het meest van houden: hun tv-antennes! Als gevolg daarvan is de blog vol met artikelen over de beste tv-antennes voor elk budget en locatie.

Openingstijden